Museum Het Tramstation Open

Museum Het Tramstation in Schipluiden is uitgebreid met de herbouwde luifel. Een sieraad voor het dorp volgens velen. In het museum zijn meerdere tentoonstellingen te zien. Vaste presentaties gaan over kasteel Keenenburg en het Vervoer over water en per rail. Tijdelijke tentoonstellingen zijn: het Trekschuitvervoer en Ode aan het landschap van Midden-Delfland. Het zijn fraaie overzichten.

Museum Het Tramstation met nieuwe luifel.

De Historische Vereniging Oud-Schipluiden heeft de teksten geleverd voor de nieuwe routekaart  ‘Beleef de Delflandse Trekvaarten’. Deze informatiefolder voor wandelaars, fietsers & vaarlieden is gratis verkrijgbaar in het museum. De openingstijden voor een bezoek aan het Tramstation zijn: woensdag, zaterdag en de eerste zondag van de maand van 14.00-16.00 uur.

A.s. zondag is er om drie uur een rondleiding in het museum, waarin het verhaal van het gebouw, een rijksmonument, en de tentoonstellingen wordt verteld. Liefhebbers zijn van harte welkom.