Expositie verlengd tot eind november

De expositie “Ge├»nspireerd door de Haagse School” is verlengd t/m 28 november 2015. In de expositie is een groot aantal kunstwerken met Den Hoorn en Schipluiden vanaf 1850 t/m heden te zien. Zowel in het verleden als nu hebben schilders uit Delft en omgeving situaties in beide dorpen vastgelegd. Dit gebeurde met behulp van olieverf, acryl, waterverf, de etsnaald, het potlood en de pen. De kunstwerken tonen taferelen die soms sterk veranderd zijn. Het museum verzamelt kunst vanwege de topografische waarde. Verschillende kunstenaars die in de regio hebben gewerkt, hebben zich laten inspireren door de Haagse School.

Benut de kans om kennis te nemen van mooie oude en jonge kunstwerken, voordat ze weer in het depot verdwijnen. Museum Het Tramstation, Otto van Zevenderstraat 2 te Schipluiden, is geopend op woensdag- en zaterdagmiddag van 14.00-16.00 uur.

In december volgt een tentoonstelling over de kerkenpaden in Midden-Delfland.