Bomententoonstelling verlengd

In Museum Het Tramstation, Otto van Zevenderstraat 2 te Schipluiden, wordt de tentoonstelling ‘Bomenverhalen, oud en nieuw’ tot half mei 2019 verlengd. Hierin is een fraai overzicht te zien van de bomenrijkdom in Midden-Delfland. Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij bijzondere bomenverhalen uit het verleden. Zondag 7 april vindt om half drie een rondleiding plaats, waarin aandacht wordt besteed aan deze verhalen. Een opvallend onderdeel van de tentoonstelling is de uitstalling van boomtakken uit de Kerkpolder in een fraaie arreslee. In het museum wordt een film vertoond met een overzicht van de mooiste bomen in het buitengebied. De bezoeker kan daarnaast ook kiezen uit een viertal dorpsfilms uit de jaren vijftig en zestig van Schipluiden, Den Hoorn en Maasland. Het zijn prachtige tijdsbeelden.

Openingstijden van het museum: woensdag, zaterdag en de eerste zondag van de maand van 14.00-16.00 uur.